16 Ağustos 2011 Salı

Yaşasın televizyon!

Üniversitede yaşayan ve evine tatil yapmaya gelmiş öğrencilerin sesi olmak istiyorum şu yazıda. Evinde uzanıp miskinlik yapmak istersin, ee o miskinlik nasıl olacak? -Tabi elindeki televizyon kumandası ile... Lakin gelin görün ki saçma sapan dizilerin tekrarları var. Hadi saçma sapanı geçtim kaçıncı tekrar bunlar? Kaç saat sürüyor allah aşkınıza ya?! Bir doktorlar vardı eskiden; Greys Anatomy'nin kelimesi kelimesine aynıydı ilk bölümlerde... Sanki çok özlemişiz gibi sabah, öğlen ve gece (allahtan akşamı atlamışlar) tekrarları var!
Ya da bir zamanlar hepimizin taptığı Hayat Bilgisi! (ne severdim be)... Sabahki bölümler ile öğleden sonra gösterilen bölümler arasında hiçbir şekilde bağlantı kuramıyorsun, zamansız bölümü bitirmeleri de cabası. Sonra da: " Eee bu böyle bitmiyordu ki?!" diyoruz mecburen. hadi öğleden sonraki bölümleri bekleyelim dediğimizde de farklı bir bölüm hatta sezon ile karşılaşıyoruz. 
O gereksiz fazlalıktaki reklamları hiç saymıyorum bile 5 dakikada bir 1-3 ve 4 dakikalık reklamlarımız var. Aman ne hoş...

Yazık değil mi bize? Neden yazları güzel şeyler olmuyor?! Bütün sene zaten doğru düzgün bir şey izleyemiyoruz, miskinlik yapamıyoruz tatilde de bu.

Neyse çok şükür Aşk-ı Memnu'nun bölümleri düzgün gösteriliyor :D :D

2 yorum:

  1. bihter, pılımızı pırtımızı toplayalım gidelim buradan dedi behlüle. behlül de mel mel baktı :D

    YanıtlaSil
  2. sonra reklam verdiler reklamlardan sonra da direk bitirdiler:D

    YanıtlaSil